Warning: is_readable() [function.is-readable]: open_basedir restriction in effect. File(C:\Inetpub\vhosts\geostec.com\httpdocs/wp-content/plugins/C:\Inetpub\vhosts\geostec.com\httpdocs/wp-content/plugins/platinum-seo-pack/platinum_seo_pack-ca.mo) is not within the allowed path(s): (C:/Inetpub/vhosts/geostec.com\;C:\Windows\Temp\) in C:\Inetpub\vhosts\geostec.com\httpdocs\wp-includes\l10n.php on line 583
Serveis | Geos Técnica | Geos Técnica

Home  -  Serveis

Serveis

Oferta de productes i serveis:

Contem amb una estesa experiència en el disseny i manteniment de sistemes informàtics de petites i mitjanes empreses.

Tenim solucions per les necessitats habituals com són:

  • Xarxes locals, servidors de fitxers i bases de dades, sistemes antivirus i copies de seguretat, instal·lació i manteniment de software de tercers, etc.
  • Entorns virtualitzats: Migració des d’entorns físics o disseny de noves infraestructures. La virtualització ofereix alta disponibilitat de serveis i una rapida recuperació davant de desastres, entre d’altres avantatges, a un preu molt competitiu.
  • Instal·lacions de cablejat estructurat, comunicació externa o entre seus, VPN, manteniment complert de sistemes.
  • Oferim solucions personalitzades a les seves necessitats desenvolupant aplicacions a mida o oferint-li alguna de les que ja disposem. Som especialistes en desenvolupament d’aplicacions en Google Apps, la forma més ràpida i econòmica de donar resposta professional a moltes de les seves necessitats.

 

apps_logo_3D_online_hires

microsoft

Logo_VMWare

sophos2