Warning: is_readable() [function.is-readable]: open_basedir restriction in effect. File(C:\Inetpub\vhosts\geostec.com\httpdocs/wp-content/plugins/C:\Inetpub\vhosts\geostec.com\httpdocs/wp-content/plugins/platinum-seo-pack/platinum_seo_pack-ca.mo) is not within the allowed path(s): (C:/Inetpub/vhosts/geostec.com\;C:\Windows\Temp\) in C:\Inetpub\vhosts\geostec.com\httpdocs\wp-includes\l10n.php on line 583
David | Geos Técnica | Geos Técnica

Home  -  Nosaltres

Nosaltres

Som un equip format en diferents àrees de l’informàtica, cosa que ens permet oferir-li solucions pera gaire bé totes les necessitats que tingui la seva empresa, des de la programació a mida al disseny de sistemes virtualitzats complexes.

La nostra filosofia és la d’oferir-li, dintre de les possibles, la solució més adient a les seves necessitats, parant atenció en la durabilitat i la sostenibilitat de les nostres propostes, així con en la seva eficàcia.

Per a definir breument aquesta filosofia d’empresa, el més important que podem dir és que no mesurem el nostre èxit basant-nos en el benefici econòmic anual, si no pel benestar de les persones que formen el nostre cercle de contactes que inclou clients, proveïdors, col·laboradors i treballadors. Intentem contribuir així, a construir una societat que no es mogui per la competència i el benefici econòmic i si pels valors com la cooperació i el bé comú.

Moltes persones ja confien la seva infraestructura IT a Geos Técnica, total o parcialment, inclús en col·laboració amb departaments IT popis del client, oferint assessorament i acompanyant-los en el desenvolupament diari i en els diferents projectes que vagin sorgint.

_

s.deamorin@geostec.com

r.gallardo@geostec.com

f.morata@geostec.com

d.anguera@geostec.com